Blogger Templates

liyana

Wednesday, 21 September 2011

follow me ..


assalamualaikum .. hy :)
korank ad blog tak ? klu korank ad blog follow la sy .. blog sy tak brape chantek macm korank .. 
korank pny mesty chantek .. klo korank nak follow sy , kne reload tau .. coz follow sy ney gle cket ..
hmm , y pnting sy tak nak korank buruk an blog sy .. 
nak komen bende bkn2 .. chat bendebkn2 .. kayy .. :)

Sunday, 18 September 2011

lame tak bukak blog ..

assalamualaikum dan hy .. :)
sy dah lme tak bukak blog .. skrg ney sy nak edit blog .. tp cket-2 je laa ..
sy ney bukanny pandai sgt edit blog ney .. :(
hmm , kpde sesiape y baek aty , tlong la ajar sy ye ..


sayang korank .. :)


░▒███████
░██▓▒░░▒▓██
██▓▒░__░▒▓██___██████
██▓▒░____░▓███▓__░▒▓██
██▓▒░___░▓██▓_____░▒▓██
██▓▒░_______________░▒▓██
_██▓▒░______________░▒▓██
__██▓▒░____________░▒▓██
___██▓▒░__________░▒▓██
____██▓▒░________░▒▓██
_____██▓▒░_____░▒▓██
______██▓▒░__░▒▓██
_______█▓▒░░▒▓██
_________░▒▓██
_______░▒▓██
_____░▒▓██ 

updates

assalamualaikum dan hy .. :)

pada harini kene update blog atas permintaan seseorag yang 
comei+baek caring =******
dah tak yah tny siapakah , hehe okay act kita saja panggil kan diri kita cicak kering coz kering cicak tu comei mcm sy , okay perasan kejap .. =='
hmm , nak cerita ape lg erk ??okay cicak kering dah mule jarang mgguna kan [.] nokhtah sgt .
why ? coz its look likeees sweet kan ? ye klu awk tak percaye , try lah komen dgn kekasih hati or buah hati ke or whatever tanpe mgguna kan tanda nokhtah . :D
hehehe .. okay lah cukup tak esei sy harini ? cicak kering tahu awk msty nak bace kan .. 
kan awk syg kan cicak kering  :*
ENJOY TAU AWK .. <3 <3 <3