Blogger Templates

liyana

Sunday, 18 September 2011

updates

assalamualaikum dan hy .. :)

pada harini kene update blog atas permintaan seseorag yang 
comei+baek caring =******
dah tak yah tny siapakah , hehe okay act kita saja panggil kan diri kita cicak kering coz kering cicak tu comei mcm sy , okay perasan kejap .. =='
hmm , nak cerita ape lg erk ??okay cicak kering dah mule jarang mgguna kan [.] nokhtah sgt .
why ? coz its look likeees sweet kan ? ye klu awk tak percaye , try lah komen dgn kekasih hati or buah hati ke or whatever tanpe mgguna kan tanda nokhtah . :D
hehehe .. okay lah cukup tak esei sy harini ? cicak kering tahu awk msty nak bace kan .. 
kan awk syg kan cicak kering  :*
ENJOY TAU AWK .. <3 <3 <3

No comments:

Post a Comment